side1_banner

Nyheter

De siste 3 månedene har det medisinske avfallet som er involvert i epidemien blitt produsert av Nissan, og deponering av medisinsk avfall i middels og høyrisikoområder over hele landet har vært stabil og ryddig.

Beijing, 30. juni, reporter Zhang Wei Nylig reagerte den relevante personen med ansvar for avdelingen for fast avfall og kjemikalier i departementet for økologi og miljø på situasjonen for nasjonal medisinsk avfallsgenerering, avhendingskapasitet og faktisk deponeringssituasjon under epidemien. .Ifølge rapporter, å dømme ut fra den nylige utsendelsessituasjonen, er den medisinske avfallshåndteringssituasjonen i middels og høyrisikoområder over hele landet stabil og ryddig.I løpet av de siste tre månedene har den gjennomsnittlige daglige belastningen av medisinske avfallsanlegg i byer (stater) og kommuner som involverer middels og høyrisikoområder over hele landet vært i gjennomsnitt under 90 %, hvorav 97 % er under 80 % og 66 % under 50 %.Alt medisinsk avfall blir kastet på forsvarlig måte, og medisinsk avfall relatert til epidemier blir ryddet opp av Nissan.

Ifølge den ansvarlige er det medisinske avfallet som genereres ved behandling, isolasjonsobservasjon, diagnostisering og relaterte aktiviteter av nye koronar lungebetennelsespasienter og mistenkte pasienter på utpekte sykehus, feberklinikker og andre steder svært smittsomt, og strengere håndtering enn vanlig medisinsk avfall. er vedtatt.måle.I tillegg, på steder som krever streng styring utenfor den medisinske institusjonen (som lukkede kontrollsamfunn, isolerte hoteller osv.), husholdningsavfallet som genereres av den positive nukleinsyretesten, nære kontakter, nære kontakter, etc., og den beskyttende utstyr som brukes av personalet, samt generert nukleinsyretest Se medisinsk avfallshåndtering for medisinsk avfall.

ALPS-medisinsk rapport


Innleggstid: Jul-05-2022