side1_banner

Nyheter

Shenzhen Public Resource Exchange Center utstedte "Merknad om vedlikehold av informasjon om den grunnleggende databasen for 9 typer medisinske forbruksvarer, inkludert intravenøsInneboende nåler".
"Meldingen" påpekte at i henhold til den sentraliserte anskaffelsen av noen medisinske forbruksvarer i Guangdong-provinsen, de relevante foretakene som har opprettholdt produktinformasjonen til det grunnleggende biblioteket med 9 typer medisinske forbruksvarer som intravenøsinneboende nålerhar blitt opprettholdt i det grunnleggende biblioteket til Shenzhen Sunshine Platform.Hvis produktregistreringsbeviset, spesifikasjoner, modeller, materialer og annen informasjon endres, må det oppdateres og vedlikeholdes i tide.Fristen er 2. mars 2022 kl 17:00.
I følge observasjonen fra ALPS Medical Technology Co., Ltd., er de fleste variantene som er involvert i denne informasjonsvedlikeholdet forbruksvarer av lav verdi, inkludert intravenøsinneboende nålersom har innhentet et gyldig registreringssertifikat for medisinsk utstyr (arkiveringssertifikat), applikatorer for innestående nåler, nålefrie infusjonskoblinger og heparinhetter., infusjonssett, blodtransfusjonssett, infusjonsforbindelsesrør, engangs kanyle for venøs blodprøvetaking og vanlig vakuum blodprøvetakingsrør.
«Meldingen» understreker spesielt at for registreringsbevisene innenfor vedlikeholdsområdet, oppfordres relevante virksomheter til å fylle ut alle spesifikasjoner og modeller som tilsvarer registreringsbevisene i basisdatabasen innen den angitte perioden, og vedlikeholde dem etter behov, slik at ikke å påvirke det påfølgende sentraliserte anskaffelsesarbeidet.Tilsvarende konsekvenser forårsaket av produktene som drives etter behov, skal bæres av bedriften selv.
Det vil si at ovennevnte kategorier gradvis vil bli inkludert i omfanget av sentraliserte anskaffelser med volum i fremtiden.


Innleggstid: Jun-09-2022